Idag har Lacourte-Godbillon arbetat in ett mycket gott renommé och producerar 1er Cru Champagner som är mycket uppskattade världen över. Lacourte-Godbillons vision för att producera bra vin är enkel; det måste ge uttryck för dess terroir. Eken som används för faten hämtas från skogen i Écueil. Varje plot pressas och vinifierats separat och juicen cirkulerar enbart genom gravidation för att bibehålla mustens unika kvaliteter. Vinerna lagras på tank eller fat i kontakt med jästfällningen hela hösten, så att de utvecklar sin fulla komplexitet och unika personlighet. För viner gjorda på ekfat, ingen stirring eller filtrering. Därefter äger kylstabiliseringn rum, utomhus i vinterkylan! Flaskorna lagras i deras källare mellan 30 månader och 7 år. Den optimala "dosagen" för respektive vin, bestäms av flera testomgångar, varje år. Deras mål är att hitta den bästa möjliga balansen för respektive vin som var och ett är en levande varelse med egen karaktär.
Pris:302 :-
Artikel:59221